Statistieken

  • 213486Totale hits:
  • 116149Totaal bezoekers:
  • 14Bezoekers vandaag:
  • 48Bezoekers gisteren:
  • 451Bezoekers vorige week:
  • 1270Bezoekers per maand:
  • 62Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Nieuws archief

 

Op woensdag 15-08-2012 zal de teller op deze website de 20.000e bezoeker gaan noteren in het korte bestaan van deze Regio1 site. Een mijlpaal opzich en mede mogelijk gemaakt door u als lid van de Regio1 en de bezoekers welke geinteresseerd zijn in het wel en wee van de Regio1 en de wekelijkse wedvlucht verslagen.

Over het internet surfend kun je stellen dat deze website als Regio site duidelijk voorop loopt in informatie naar de leden toe, en de vele opties op de website alwaar u surfend door heen kunt wandelen om in uw behoefte te voorzien.

Het slagen van een website zoals deze is ook afhankelijk van uw bijdrage als lid (wedvlucht verslagen) en als bestuur van de basis verenigingen. Info over uw vereniging kunt u simpel toe laten voegen via het contact formulier.

Nu het seizoen weer langzaam ten einde loopt zal de interesse wel iets afnemen, echter is er altijd wel info te vinden ook gedurende het winter seizoen. De huldiging van de kampioenen, de informatie naar het komende seizoen toe (indien er geen informatie boekje is) zal wekelijks worden aangeboden op deze site.

Mocht u interesse hebben deel uit te maken van onze “redactie” ploeg en kunt u een bijdrage leveren aan deze website vanwege uw schrijvers talent of anderzins, dan bent u van harte welkom! Om die reden zoeken wij nog een redacteur welk het leuk lijkt af en toe een reportage van een liefhebber aan te leveren onder de kop

“In de belangstelling”.

Laten we er met z’n allen trots op zijn dat deze website voor alle liefhebbers een dagelijks ontmoetingpunt blijft om op de hoogte te blijven van alles wat onze sport bied, en de Regio1 voor u kan betekenen als dagelijkse informatie bron.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.