Statistieken

  • 213882Totale hits:
  • 116447Totaal bezoekers:
  • 45Bezoekers vandaag:
  • 51Bezoekers gisteren:
  • 453Bezoekers vorige week:
  • 1568Bezoekers per maand:
  • 58Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Nieuws archief

 

Pigeoncare.nl heeft een nieuw product aan haar assortiment toegevoegd. Vanwege de vraag naar dit product is er een Ultimate Multi Mineral Mixture ontstaan die mede op advies van diverse bekende liefhebbers is samengesteld.

Vergeet elke andere “x,y of z bak” met multi mix voor uw duiven en profiteer van deze introductie aanbieding!

Deze samenstelling voorziet in de dagelijkse aanvulling en behoeftes van de duiven en word graag gegeten. Deze mineralen “bak” is de enige mix op de markt met de toevoeging van het natuurproduct oregano, welke wij hebben toegevoegd in samenwerking met de wereld patent houder van dit product.

Profiteer nu tijdelijk van deze aanbieding. Voor slechts €8,75 (emmer van 5kg, normale prijs €9,75) kunt u nu kennis maken met dit vernieuwde product. Bestel in 1 keer met uw hele vereniging en deze mix wordt aan de duivenwagen tijdens het laden aan uw vereniging overhandigd. (op afspraak) mail voor info: pigeoncare@yahoo.com

Ultimate Multi Mineral Mixture is een complete aanvulling van mineralen- en sporenelementen op de dagelijkse voeding. Tijdens de kweek, vlucht- rui- en rustperiode krijgen de duiven, door de rijke samenstelling van natuurlijke producten, juist die energie die nodig is om snel te herstellen en de reserves snel aan te vullen. Zowel door de oude als jonge duiven is de acceptatiegraad van dit voedingssupplement hoog (acceptatie 95-100%).

Deze acceptatiegraad geeft de duiven een optimale conditie en is de basis van een goede skeletvorming. Ook verkort het de ruiperiode en voorziet het de duiven van een mooi en zijdezacht verenpak. Het bouwt meer weerstand op tegen ziektes zoals de zo gevreesde coli-infecties en verkleind de kans op dunne/waterige mest. Ultimate Multi Mineral Mixture dekt de volledige behoefte aan mineralen en sporenelementen.

Gebruiksaanwijzing:
Meerdere malen per week verstrekken met name in de periodes die veel energie vragen zoals tijdens de kweek, het vliegseizoen- en de ruitijd. 1 à 2 maal per week verstrekken in de winterperiode. Meerdere malen per week verstrekken tijdens de kweek en  tijdens de vluchten van jonge duiven.

Samenstelling:
Grit, zeewiergrit, oestergrit,maagkiezel, roodsteen, leem , gevitamineerde mineralen, snoepzaden, onkruid zaden, wortelkruim, gebroken piksteen, P40, maïsmeel, biergist, knoflookpoeder, biscuit, druivensuiker, houtskool, anijs , kruidenmix, spirulina algen, sporenelementen en stuifmeel.

Vitamines en supplementen: A, D3, E, C, K3, B1, B2, B6, B12,PP, Ca-pantotenaat, Choline Chloride, Niacine, Nicotinezuur, Foline, Biotine, menadion, tryptofaan, lysine, germanium, boor enmolybdeen.

Aminozuren:
L-alanine, L-arginine, L-asparagine, L-cystine, L-glutaminezuur, glycine, L-histidine, L-isoleucine, L-lysine, L-methionine, L-phenylalanine, L-proline, L-serine, L-threonine, L-tryptophan, L-tyrosine, L-valine.

Mineralen:
Koper 7.00 mg, Mangaan 37.00 mg, IJzer 70.00 g, Zink, Kobalt, Jodium 0.50 mg, Selenium 0.30 mg/kg, Magnetiet 1%, Pyriet 1%, Clinoptiloliet Zeoliet 0.70 g, Calcium 10.00 g, Fosfor 1.70 g, Natrium en Magnesium 1.8 g,  Monohydraat.

Kruiden:
Zoethout,echinacea,kurkuma,mirtenblad,klitwortel,kamille,kalmoes,jeneverbes, hoefblad, eucalyptus,eikenbast,duizendblad,brandnetel,berkenblad,tijm,alsem,venkel,salie,
knoflook, anijszaad,marien distel,zwarte komijn en oregano welke essentieel is voor een gezonde darmflora.

Analyse:
Ruw As – 80%
Ruwe celstof-  12 %
Vocht – 0,8 %
Ruw eiwit – 7%
Ruw vet –  6 %

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.