Statistieken

  • 213483Totale hits:
  • 116146Totaal bezoekers:
  • 11Bezoekers vandaag:
  • 48Bezoekers gisteren:
  • 448Bezoekers vorige week:
  • 1267Bezoekers per maand:
  • 62Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Nieuws archief

 

Om ook Regio1 spel te spelen dient u in uw klok niveau 3 te activeren!!

 

Laatste nieuws 17 april 2014

Geachte Besturen, en Leden Regio1

We zijn er uit voor komend seizoen. Met de compuclub liepen de onderhandelingen wat stroefjes zoals gisteren al gemeld.
Heden morgen bood Sebastiaan Thiel zich aan om voor de regio 1 de uitslagen en standen het komend seizoen te gaan verzorgen.
Het bestuur heeft vervolgens telefonisch wat overleg gepleegd en met Sebastiaan gesproken.
Sebastiaan gaat voor 2 eurocent wekelijks de uitslag en standen verzorgen. Na berekening worden deze op de regio 1 site gezet!!
Hier kan een ieder het lezen en indien gewenst kan deze daar vanaf worden uitgeprint.

Dus alle verenigingen sturen na het inkorfen het D-bestand naar basthiel@hotmail.com en na de vlucht het W-bestand ook naar basthiel@hotmail.com

Wanneer alle verenigingen de bestanden hebben ingezonden zal Sebastiaan zo snel mogelijk de uitslag met bijbehorende standen verzorgen en zorgen dat ze op de regio 1 site komen te staan.
Ook zal Sebastiaan de kosten zelf gaan bijhouden en afrekenen per vereniging dus niet per liefhebber!!! Hij gaat nog bedenken hoe en wanneer hij dit gaat doen. Dit zou kunnen wekelijks, maandelijks of na het seizoen. Hij word hier in gesteund door het regio 1 bestuur.

We realiseren ons dat het kort dag is voor komend weekend en misschien zal het de eerste week wat opstart problemen geven maar met elkaar komt het goed!!!

We hopen dat we de volle medewerking van de verenigingen krijgen en dat een ieder keurig wekelijks de bestanden goed en op tijd naar Sebastiaan opstuurt!!!

De verenigingen moeten er dus zelf op letten dat zij indien gewenst zelf de 2 cent per duif  van hun leden ontvangen want Sebastiaan rekent af met de verenigingen niet met individuele leden!!!

Namens het Bestuur regio 1 Hilversum en omstreken
Hans Nielen secr

Laatste nieuws 16 april 2014: 

Geachte Bestuurders en Leden Regio1

In de bijlage de notulen van de vergadering van 7 april j.l. 
Zoals besproken gaan we door met de regio 1 Hilversum en omstreken deze naam blijft ook gewoon behouden!
De kosten worden 2 cent per duif incl 1,6 cent rekengeld voor de compuclub!
We zijn nog in overleg met de compuclub hoe dit te doen. Het is de bedoeling dat de regio 1 uitslag per mail verzonden word naar mij en of de regio site en zo gepubliceerd word en eventueel uit te draaien voor mensen die dat willen.
Ook zijn we nog in overleg hoe de betaling gaat lopen. Het makkelijkste is dat de regio penningmeester wekelijks de rekening van de 2 cent/duif overmaakt aan compuclub en dat aan eind van het seizoen de verenigingen een afrekening krijgen voor totaal ingezette duiven, en dan in 1 keer aan de regio 1 betalen. Anders komen er elke week rekeningen van een paar euro die overgemaakt moeten worden en geboekt moeten worden dit geeft veel werk voor het kleine bedrag.

Hoe we in de klokken aan moeten geven hoe regio 1 te spelen hebben we nog geen antwoord op van de compuclub dus houd komende dagen de site en mail in de gaten!!!! Zo snel ik het weet stuur ik het door.

Zoals in notulen vermeld behouden we de kampioenschappen en deze zullen aan eind seizoen op een gezellige feestavond/middag de kampioenen worden gehuldigd en krijgen zij de daarbij behorende bordjes!!

de diverse prijs spelen komen te vervallen!! (extra prijzenspel, jaarlingenspel, moederdagspel en derby)
Het bestuur denkt er over om op een aantal vluchten een paar leuke prijzen te vervliegen. dit moet nog uitgewerkt worden.

Houd komende dagen mail en site in de gaten zo snel ik meer weet van compuclub meld ik dit.

Namens het bestuur
Hans Nielen 

 

Nieuws! Lees het verslag van de bijeenkomst in Baarn van 25 maart hier.

Reacties zijn gesloten.