Statistieken

  • 213677Totale hits:
  • 116285Totaal bezoekers:
  • 26Bezoekers vandaag:
  • 49Bezoekers gisteren:
  • 505Bezoekers vorige week:
  • 1406Bezoekers per maand:
  • 68Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Nieuws archief

 

De Heer van de Wetering opent om 20.05 uur namens P.V.Vrij Snel de bijeenkomst en bedankt als eerste P.V.de Zwaluw voor het beschikbaar stellen van hun accommodatie.
Verder spreekt hij de wens uit dat we met zijn allen niet terugblikken maar proberen om op deze avond een eerste aanzet te geven tot het vormen van een nieuw bestuur.
Er zijn 8 verenigingen aanwezig, afwezig zijn P.V. Almere, P.V. de Blauwe Duif en P.V. de Flevocourier.

De Heer van de Wetering deelt mee dat van P.V. Vrij Snel zich 2 personen t.w. D.Ockhuisen (uitgifte manden en verzamelen bescheiden) en Carla de Rooy (meldings- adres) zich beschikbaar hebben gesteld.
Vervolgens gaat hij alle afgevaardigden van de aanwezige verenigingen af of zij eventueel in hun club een kandidaat hebben gevonden , de belangstelling loopt niet over maar dat was begrijpelijk.
De afgevaardigde van P.V. de Lelybode had niemand uit zijn vereniging maar had goede hoop dat de Hr. Vermeulen nadat hij zijn functie bij de Afd. 8 had neergelegd, toe zou treden tot het nieuw te vormen Bestuur.
Van P.V.de Zwaluw stelde Ronald Heesen zich beschikbaar als commissaris.

Van P.V. de Postjager was het Hans Nielen die zich opwierp om de taak van secretaris voorlopig over te nemen en zo samen met Ronald Heesen de belangen van de Regio te behartigen ze spraken uiteraard de wens uit dat zich snel andere kandidaten bij hun zouden aanmelden.
Verder kwam er het verzoek om een schema voor het overladen van de restmanden te maken G.Voorn zal dit schema aan alle verenigingen toesturen.
De datum van de feestavond blijft staan. Ook hier moet een commissie voor benoemd worden de Hr. Van de Wetering doet de toezegging om deze avond eventueel aan elkaar te praten.
In de rondvraag meld de Hr. Van de Wetering dat hij verslag zal uitbrengen aan de Hr. Langhorst en Hans Nielen zal hetzelfde doen aan de Hr. Loman.

Om 21.15 uur sluit de Hr. Van de Wetering de bijeenkomst en vind dat er positief vergadert is en verzoekt de diverse besturen nogmaals een beroep te doen op de leden om zich kandidaat te stellen voor een funktie,in welke vorm dan ook. Alleen dan kan de Regio1 blijven bestaan . Hij wenst iedereen wel thuis.

Namens P.V. Vrij Snel

G.Voorn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.