Statistieken

  • 213311Totale hits:
  • 115993Totaal bezoekers:
  • 70Bezoekers vandaag:
  • 67Bezoekers gisteren:
  • 422Bezoekers vorige week:
  • 1114Bezoekers per maand:
  • 50Bezoekers per dag:
  • 1Bezoekers op dit moment online:

Nieuws archief

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Notulen extra vergadering d.d. 22 Maart 2012.

 

1)  Opening: Gerrit Brama opent de vergadering en heet een ieder van harte welkom. Het belang van deze vergadering is het vinden van een nieuwe penningmeester nadat *** en Onno Okhuijsen na de vorige vergadering bedankt hadden voor de functie.

Meteen begon er een discussie na aanleiding van de notulen. de verenigingen waren het niet eens met de notulen waar in stond dat de verenigingen geen verhogingen wilden.

Ook vonden ze het jammer dat er geen vragen gesteld konden worden aan Onno en Sander. Gelukkig waren die nu wel aanwezig en konden er vragen beantwoord worden.

De vergadering vroeg om een goede begroting en waar de voorgestelde prijsverhoging op gebaseerd was. Dit werd door Sander en Onno uitgelegd. Na een pittige discussie was de vraag aan Sander en Onno als we dit jaar geen prijsverhogingen doorvoeren en eind van het jaar een transparante begroting krijgen willen jullie dan als nog weer in functie treden???

Na een korte onderbreking van de vergadering bleef het antwoord van Sander en Onno: NEE. nogmaals legden ze uit waarom er een prijsverhoging moet komen. gezien de steeds minder aantallen duiven en terugloop in ledental.

Hoe nu verder was de volgende vraag. NIEMAND was bereid het penningmeesterschap op zich te nemen. Hans Nielen was benaderd door Herman Koopman die in uiterste nood het penningmeesterschap op zich wilde nemen tegen een vergoeding van 5 euro per uur. Alleen werd toen ook wel duidelijk dat dan toch meteen de prijzen verhoogd moesten worden  en niet wachten tot eind van het seizoen. Weer kwam de discussie hoe gaan we verhogen en met hoeveel. Uiteindelijk kwam het voorstel te verhogen naar 13 cent per duif regio kosten en de vraag of Sander en Onno dan wel weer het penningmeesterschap op zich wilde nemen. Sander en Onno waren onder die voorwaarde bereid dit te doen en daarna werd gestemd over de prijsverhoging naar 13 cent per duif  regio 1 kosten.

Dit werd met algehele stemmen aangenomen!!!

 

2)  Appel afgevaardigden: aanwezig 10 verenigingen, afwezig de blauwe duif.

 

3)  In de notulen van de jaarvergadering moet een wijziging komen. onder punt 5 staat de vergadering wilde dit jaar geen verhoging en later in het jaar een begroting waar over gesproken kan worden. moet worden: de vergadering was wel voor een verhoging maar had daarover een aantal kritische vragen waar niet op kon worden geantwoord.

 

4)  Het maken van het programma boekje lukt nog niet erg het programma waar het in gemaakt is heeft Hans niet en kan er dan ook niets mee. Inmiddels is Edward Schrijvers bereid er naar te kijken want hij heeft wel het programma op zijn computer.  Alleen het is een beetje kort dag. De vergadering was ook echter van mening waarom we niet alles op de site zetten we hebben tenslotte een mooie website. Hier ging een ieder mee akkoord en zal volgend jaar geëvalueerd worden misschien dan toch weer een boekje.

De wedvlucht bescheiden: vergadering is van menig deze gewoon in de club bewaren. a.s vrijdag op de afdelingsvergadering na vragen of dit kan.

 

5)  De vergadering is een beetje door elkaar gegaan maar ***** en Onno Okhuijsen zijn de nieuwe penningmeesters.

 

6)  verhoging vrachtgelden of contributie zie punt 1

 

7) Vrij snel vraagt nog aan de penningmeesters of ze willen zorgen dat posten die dit jaar nog niet echt duidelijk waren er voor zorgen dat die komend jaar wel transparant zijn.

 

8)  Na een pittige vergadering maar met gelukkig een goede afloop sluit de voorzitter de vergadering.

 

Hans Nielen secretaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.