Statistieken

  • 213472Totale hits:
  • 116135Totaal bezoekers:
  • 48Bezoekers vandaag:
  • 93Bezoekers gisteren:
  • 467Bezoekers vorige week:
  • 1256Bezoekers per maand:
  • 60Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Nieuws archief

 

 

 

 

 

 

Notulen extra vergadering d.d. 30 januari 2012.

 

1)  Opening: Gerrit Brama opent de vergadering en heet een ieder van harte welkom. Het belang van deze vergadering is het aannemen van het nieuwe bestuur en zaken betreffende de kas van regio 1.

2)  Appel afgevaardigden: aanwezig 10 verenigingen, afwezig de blauwe duif.

3)  Bestuursverkiezingen: Er worden briefjes uitgereikt om over het voorgestelde bestuur te stemmen. Eddy v.d. Brink fungeert als stemming coördinator. Na het tellen van de stemmen blijkt dat het nieuwe bestuur met algehele stemmen word aangenomen. voorz; Gerrit Brama, 2e voorz: Ronald Heesen, Secr: Hans Nielen, penningmeester: **** en Onno Okhuijsen, vervoer bij de wagen: Dirk Okhuijsen en commisielid Willem Bonhof.

4)  De notulen van de najaarsvergadering werden zonder op of aanmerkingen goedgekeurd.

5)  Er waren geen ingekomen stukken. Hans wees de aanwezige nogmaals op de bonnenverkoop die op internet staat en word ten zeerste aanbevolen t.b.v. de feestavond. En hij deelt mee dat op 12 Maart de regio vergadering word gehouden.

6)  Voor de vergadering  is het financieel verslag uitgereikt. Onder aan het verslag staan nog een aantal openstaande posten van verenigingen. Vrij snel zegt dit inmiddels al overgemaakt te hebben! Ronald Heesen zegt toe dat hij zorgt dat zijn vereniging zo snel mogelijk het geld overmaakt. En Marcel v. Stralen zegt namens zijn vereniging ook toe dat het verschuldigde bedrag zo snel mogelijk word overgemaakt.

Het ledental van de regio staat namelijk op 266 leden maar Almere heeft geen contributie betaald en is dus niet duidelijk hoeveel leden ze hebben.  Dhr. van de Wetering vraagt H. v. Leeuwen naar grote verschil in inkomsten vluchten en uitgave vluchten?  Henk v. Leeuwen legt uit dat dit o.a. komt door inkomsten van vergoeding afdeling van 2 jaar en nog wat andere kleine posten.

7)  De kas is gecontroleerd door ***, Onno Okhuijsen de nieuwe penningmeesters en Ad Brandsen. Alles was prima in orde!!

Sander heeft al een prognose gemaakt voor de komende jaren want het loopt ook financieel hard achter uit!!
Hij meld dan ook dat het bestuur op de voorjaarsvergadering met wat financiële maatregelen komt.

En dat geld overmaken gepaard moet gaan met vluchtnummers zodat duidelijk is van welke vluchten het geld is!!

Sander en Onno gaan aan de gang om de rekeningen over te schrijven.

Nieuwe kascontrole commissie word:  P.v. de Plassenjagers en de Flevocourier

Na het bespreken van het verslag Bedankt Gerrit Brama Henk van Leeuwen hartelijk voor zijn werk van vele jaren voor de regio en alle aanwezige geven een groot applaus voor Henk.

8)  Rondvraag: Ad Brandsen meld dat zijn vereniging op de voorjaarsvergadering met een aantal voorstellen komt o.a. over de overnachtfond.

Afgesproken word dat voorstellen voor de volgende vergadering VOOR 27 februari bij de secretaris aanwezig moeten zijn zodat het bestuur ze kan bespreken en met de  uitnodiging van de volgende vergadering kan mee sturen.

Een laatste mededeling van het bestuur:

Gaarne voor het komende seizoen de manden voorzien van verenigingsnummer. 

Hans Nielen secretaris

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.