Statistieken

  • 213472Totale hits:
  • 116135Totaal bezoekers:
  • 48Bezoekers vandaag:
  • 93Bezoekers gisteren:
  • 467Bezoekers vorige week:
  • 1256Bezoekers per maand:
  • 60Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Nieuws archief

 

 

 

 

 

 

Notulen jaarvergadering d.d. 12 maart 2012.

1)  Opening: Gerrit Brama opent de vergadering en heet een ieder van harte welkom. Dirk Okhuijsen en Ronald Heesen zijn naar een regio bijeenkomst. ***** moest met zijn zoon mee naar school. En Onno komt wat later.

2)  Appel afgevaardigden: aanwezig 10 verenigingen, afwezig de blauwe duif.

3)  De notulen van de extra vergadering van 30 januari 2012 worden zonder op of aanmerkingen goedgekeurd.

4)  Ingekomen stukken zijn de agenda afdeling vergadering en div voorstellen van verenigingen. deze worden later behandeld.

5)  Het bestuur deelt mee dat gezien de financiële situatie van de regio 1 de prijzen omhoog moeten. bestuur wil kosten per duif naar 10 cent en 5 euro contributie verhoging.

Dhr Brandsen Kortenhoef heeft dit in zijn vereniging besproken en is het eens dat de prijzen omhoog moeten maar vinden alleen de vrachtprijzen.

Dhr Calis van de Zwaluw melde dat daar juist gestemd was om de contributie te verhogen. Almere vond de financiële situatie wel mee vallen en vond dat er eerst een begroting moest komen. Vrij Snel vond dat voor de feestavond de aantal personen van te voren moet worden opgegeven dat scheelt in de kosten. Dhr v.d. Klis wilde nog vermeld hebben dat vorige bestuursleden niets ontvingen voor hun diensten behalve Dhr v. Leeuwen. Nieuwe bestuur vind dat zij wel hun onkosten vergoed willen hebben. Een compromis om contributie te verhogen tot 15 euro om toch een buffer te hebben voor komend jaar werd ook verworpen. De vergadering wilde dat het bestuur dit seizoen geen verhoging invoerd en later in het jaar met een begroting komt waar over gesproken kan worden.

Aanvoer duiven met 2 personen vrij snel vind met 3 personen maar bestuur vind 2 genoeg. En Vrij snel vind dat we de labels gebruiken die afdeling voor schrijft.

In de loop van het seizoen word de feestavond geëvalueerd en bedacht wat we daarmee doen.

6)  Afdeling agenda. Dhr v. Stralen vraagt wat de vergadering van het vluchtprogramma vind?  De meningen worden uitgesproken maar meerderheid vind het een goed programma.

7) NPO agenda geen bijzondere dingen

8) Voorstellen: incasso voor vluchtgelden is niet mogelijk word te duur.

Melden eerste duif : niet meer nodig voor Regio wel sommige vluchten melden bij compuclub. Bij de overnachtfond houden de inkorfcentra onderling contact over het afslaan bij een lastige vlucht.

Overnachtfond splitsen of 1 kampioenschap. Er komen twee overnachtfondkampioenschappen 10 kampioenen middaglossingen en 10 kampioenen ochtendlossing net als bij de afdeling.

5e natourvlucht 7 voor 3 tegen dus deze vlucht telt mee voor de kampioenschappen.

Nog voorstel Kortenhoef over verdeling manden. Dit gaat Dirk nog regelen in loop van seizoen.

9) Rondvraag: Vrij snel vraagt naar het prikken van de coördinaten.  Er is inmiddels een lijstje met 7 adressen. Gerrit Brama gaat dit in overleg met Harry Loman en Andre Gouw zo snel mogelijk  regelen.

Vrij snel vraagt hoe het nu zit met de kampioenschappen  ochtend lossingen? hiervoor tellen 2 van de 3 vluchten net als bij de afdeling.

10)  Hierna sluit Gerrit Brama de vergadering

Hans Nielen secretaris

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.