Statistieken

  • 213472Totale hits:
  • 116135Totaal bezoekers:
  • 48Bezoekers vandaag:
  • 93Bezoekers gisteren:
  • 467Bezoekers vorige week:
  • 1256Bezoekers per maand:
  • 60Bezoekers per dag:
  • 0Bezoekers op dit moment online:

Nieuws archief

 

Notulen voorjaarvergadering d.d. 04 maart 2013.

 

1)  Opening: Gerrit Brama opent de vergadering en heet een ieder van harte welkom.

 

2)  Appel afgevaardigden: aanwezig 9 verenigingen, afwezig de blauwe duif.

 

3)  Notulen vorige vergadering: De notulen van de najaarsvergadering van 22 oktober 2012 worden zonder op of aanmerkingen goedgekeurd.

 

4)  Ingekomen stukken: zijn de agenda afdeling vergadering en div voorstellen van verenigingen. deze worden later behandeld.

 

5)  Jaarverslag penningmeester:  Sander en Onno leggen uit dat door de moeilijke overschrijving van de rekeningen bij de bank, grote achterstand was met controle van betalingen. De verenigingen hebben de afgelopen weken een kosten overzicht per vereniging  gekregen. Hier zijn door diverse verenigingen nog wat op en aanmerkingen over en nog niet alles is door elke vereniging betaald. Hierdoor is het jaaroverzicht nog niet afgerond. Dit komt in een later stadium (voor aanvang vluchten) over de mail en zal gecontroleerd worden door dhr. Brandsen en dhr Vermeulen

 

6)  Verslag kascontrolecommissie: Dit volgt later.

 

7) Benoeming kascontrolecommissie: Theo Vermeulen en Gerrit v.d. Wetering

 

8)  Bespreking voorstellen: Voorstel Plassenjager is voor de vergadering terug getrokken en word dus niet meer behandeld.

Voorstel Leleybode: Voorstel rouleren van de olympiade tentoonstelling word aangenomen. Afgesproken word voor de volgende voorjaarsvergaderingen kunnen de verenigingen die de olympiade willen organiseren zich opgeven bij het bestuur. Op de voorjaarsvergadering zal  indien nodig d.m.v. een loting de organiserende vereniging worden gekozen.

Voorstel bestuur: vliegen in A en B poule word met 5 stemmen tegen verworpen.

Voorstel bestuur overnachtfond: Gekozen word het te houden zoals afgelopen jaar dus kampioenschap middaglossing 5 vluchten van het afdeling programma 10 kampioenen aan-  en onaangew. en 1 duifkampioen. Deze vluchten tellen ook mee voor generaal kampioenschap.

Verder overnachtfond ochtendlossingen tellen 2 van de 3 vluchten voor kampioenschap ochtendlossingen. Echter hier gezien de geringe deelname 3 kampioenen aan- en onaangewezen en 1 duifkampioen. Deze vluchten tellen niet mee voor generaal kampioenschap.

 

9) Mededelingen Bestuur:  Bestuur heeft besloten dat er geen programmaboekje meer komt (na aanleiding enquête regio site).

Er komt voor start vluchten een overlaadschema. vanaf de 1e vlucht worden de restboxen aangevuld. Overladers dienen op tijd bij de wagen te zijn om eventueel ook te helpen met lossen van de wagen.

Intekenlijsten van attractievluchten, extra prijzenspel en derby volgen via de mail.

Gaarne ook weer via mail retourneren of bij 1e vlucht afgeven bij de wagen rekening volgt later via de penningmeesters.

Attractievluchten: 27-4 Quievrain, 1-6 Sens en 3-8 Quievrain.

Derby regio 1: 17-8 Morlincourt.

 

10)  Rondvraag: dhr de Graaf vraagt of ook dit jaar de 5e natourvlucht weer mee telt voor kampioenschappen. Er zijn geen voorstellen gekomen voor een verandering dus 5e natourvlucht telt mee voor kampioenschappen.

Dhr. Voorn vraagt of de verenigingen hun eigen labels mag gebruiken of deze moet bestellen bij de afdeling? Bestuur meld dat eigen labels mogen worden gebruikt maar wel in de kleuren van restboxen en invliegduiven zoals afdeling voorschrijft.

Dhr. Timmer vraagt of we er op willen letten dat er ook dit jaar niet te veel naar Leusden hoeft te worden gereden om duiven aan te voeren? Dirk gaat zich hier voor inzetten net als afgelopen jaar.

Dhr v. Wettum vond het een schandaal dat er op een aantal natourvluchten veel te veel boxen in de wagen moesten worden geladen. Hier heeft het regio bestuur geen invloed op en dit moet dus behandeld worden op de komende afdelingsvergadering.

 

11) Sluiting:  Om 21.40 uur sluit de voorzitter de vergadering wenst een ieder wel thuis.

 

Hans Nielen secretaris.

regio1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.