Statistieken

  • 213879Totale hits:
  • 116445Totaal bezoekers:
  • 43Bezoekers vandaag:
  • 51Bezoekers gisteren:
  • 451Bezoekers vorige week:
  • 1566Bezoekers per maand:
  • 58Bezoekers per dag:
  • 1Bezoekers op dit moment online:

Nieuws archief

 

Misschien heeft u al plannen voor de kweek en zeker voor de vluchten van volgend jaar? Pigeoncare kan u helpen de komende kweek goed en zonder problemen door te komen met de natuurproducten die wij kunnen leveren.

Voor leden van de regio1 geld er een korting van € 2,00 als u de code regio1 invult bij het uitchecken van de shop.

Aanrader voor de kweekperiode:

Immunity Plus 500ml

Tijdens het kweek en wedstrijdseizoen alsmede gedurende de rui staat het immuun systeem van de duiven onder extra druk. Deze kruidenoplossing is rijk aan Echinacea purpurea en Siberische ginseng, kruiden die erom bekend staan het uithoudingsvermogen te ondersteunen en behulpzaam te zijn bij de opbouw van een sterk immuun systeem, weerstand tegen stress en een beter recuperatie vermogen. Bovendien bevat deze samenstelling kruiden welke rijk zijn aan mineralen en vitaminen alsmede een antioxidant, antibacterieel, antischimmel en adaptogene werking hebben die de duiven behulpzaam zijn een goede vorm te behouden.

Wij adviseren “Immunity Plus” te gebruiken indien de duiven zich in min of meer stress bevorderende situaties bevinden zoals tijdens het inkorven, lossingen, kweken en niet te vergeten het bijplaatsen van of in contact komen met vreemde duiven. Ook tijdens de grote rui kan “Immunity Plus” behulpzaam zijn de verminderde, natuurlijke weerstand van duif op het gewenste niveau te houden. De gebruikte kruiden zijn bekend om de hierna genoemde effecten:
Opbouw sterke natuurlijke immuniteit, versnelde recuperatie na zware inspanningen, betere afweer tegen infecties, verhoging van het antioxidant niveau, verhoogde productie van witte bloedlichaampjes (WBC), verhoogde weerstand en sneller herstel bij stress en verbeterde afweer bij bacteriële en virale infecties.

Aanrader voor de vliegperiode:

Vita-min Plus 500ml

Vita-Min Plus is het aangewezen product om uw duiven te voorzien van een compleet en uitgebalanceerde mix, op basis van louter natuurproducten gebaseerde aanvulling van vitaminen, mineralen en sporenelementen. Wij adviseren Vita-Min te gebruiken tijdens het kweekseizoen en bij de voorbereiding op en tijdens het vliegseizoen.

Vita-Min Plus bevat:

Vitamine A, beta-caroteen, B1 (Thiamine),B2 (riboflavine),B3 (niacine),B5 (pantotheenzuur).B6 (pyrodoxine), B9 (foliumzuur),H of B7 (biotine),B12, C, D. E, K & P (rutine) alsmede 20 verschillende aminozuren en meer dan 60 mineralen en sporenelementen zoals kalium, ijzer, calcium, fosfor, koper, jodium, zwavel, magnesium, silicium, flourine, natrium, mangaan, selenium, zink en chloor.

Uiteraard staat het u vrij om ook andere producten met korting te kopen in onze webshop!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.